NL  |  FR

Ecologie

Duurzaam en energiebesparend

Als jong en innoverend bedrijf staan we volledig achter het eco gebeuren en gebruiken we ecologische producten die u na verloop van tijd zeker zal appreciëren door hun duurzaamheid en energiebesparende aspecten. Zo maken we altijd gebruik van eco pompen. Door hun speciaal ontwikkelde rotors zijn het zeer efficiënte en energiebesparende pompen.

Voor de constructie van vijverranden wordt indien mogelijk gebruikt gemaakt van het ecolat systeem. Deze latten zijn afkomstig uit gerecycleerd plastic (PMD). Ze zijn heel sterk en soepel voor het maken van een perfecte vijverrand. Bovendien zijn ze rotbestendig en hebben ze een veel langere levensduur dan houten latten.

Indien men zijn zwemvijver in de zomer en het tussenseizoen wil verwarmen kan men beroep doen op een warmtepomp met hoog rendement. Deze haalt 80% van haar warmte uit de lucht. Het kan nog beter indien men dit in combinatie kan doen met zonnepanelen. Voor het verwarmen van uw zwemvijver of zwembad in de zomer kan men ook beroep doen op de ready solar techniek. Dit zijn direct plaatsbare verwarmingsmatten uit hoogwaardige EPDM. Via deze techniek kan men al snel 5 à 6 graden bijverwarmen. Men kan het water van een zwemvijver verwarmen tot 28° dit rekening houdende met de bacteriecultuur en de waterplanten.